Impresszum


Domain név tulajdonos:
név: Rotary Club Sátoraljaújhely
nyilvántartási szám: 05-02-0001919
adószám: 18423774-1-05
az Egyesület képviselője: évenkénti soros elnök
elérhetőség: rcsatoraljaujhely@gmail.comJogi nyilatkozat:
A rotarysatoraljaujhely.hu domain címen elérhető weboldal látogatói a site megtekintésével, a rotarysatoraljaujhely.hu információs portál tartalmának online lehívásával, az oldalak böngészésével tudomásul veszik és elfogadják a digitális tartalom felhasználására, illetve az elektronikus információ-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános és alább részletezett feltételeket.

1. Szerzői- és tulajdonjogok
A rotarysatoraljaujhely.hu internetes honlap tartalma, a portál koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alá esik. A honlap jogtulajdonosa fenntart minden, másolással és terjesztéssel kapcsolatos nemzetközi és magyar törvények által biztosított jogot.
A honlapon publikált írások, illetve azok részleteinek felhasználását, utánközlését, közreadását - a portálra való egyértelmű hivatkozás feltüntetésével - a jogtulajdonos engedélyezi.

2. Felelősségvállalás
A rotarysatoraljaujhely.hu oldal a saját, illetve egyéb forrásból származó írások kapcsán törekszik a megbízható információk közlésére, de utóbbi tartalmak pontosságáért felelősséget nem vállal. A más működtetők weboldalaira mutató hivatkozások a rotarysatoraljaujhely.hu-tól teljesen független tartalmat hívnak elő, ezen linkek aktuális működéséért, a rajtuk keresztül elérhető adatokért és információkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre e-mail útján, Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a tartalomszolgáltató - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja.