400 EZER FORINTOT ADTAK ÁT A SÁTORALJAÚJHELYI DOHÁNYGYÁR ÁRVÍZKÁROSULT DOLGOZÓINAK (2010. július 29.)

A Continental Dohányipari Zrt. és a Rotary Club Sátoraljaújhely kezdeményezésére 2010. július 29-én jótékonysági felajánlások átadására került sor a Sátoraljaújhelyi Dohánygyár Nagytanácskozójában.
A 220 dolgozót foglalkoztató Sátoraljaújhelyi Dohánygyár nagytanácskozójában nyolc árvízkárosult dohánygyári alkalmazottnak adták át azt az összesen 400 ezer forintot, amit a Rotary Club Sátoraljaújhellyel közösen a gyárban gyűjtöttek a közelmúltban.
Füzi Csaba, a Sátoraljaújhelyi Dohánygyár vezérigazgatója, a Rotary Club Sátoraljaújhely soros elnöke elmondta, a várost májusban ért első árvíz utáni védekezést követően indították meg a gyűjtést azoknak a dolgozóiknak a számára, akik árvízkárt szenvedtek. „Tudjuk, hogy ez nem egy jelentős összeg, de az összefogás példaértékű, megmutatta azt, hogy a gyár dolgozói egymás segítségére tudnak sietni, ha szükséges” - mondta Füzi Csaba.
A csütörtöki átadóünnepségen részt vett Radvánszki János, a gyár üzemi tanácsának elnöke és Zsóri András, a gyár szakszervezetének elnöke is.





Vissza