KORMÁNYZÓI LÁTOGATÁS (2012.10.15.)

Klubunk soros ülését Dr. Ungvári Zsigmond (RC Mátészalka) kormányzó úr és felesége, valamint Kasperkovics János alkormányzó úr tisztelte meg. Az ülés megnyitásaként Elnök Úr köszöntötte a vendégeket.
Kormányzó úr azzal kezdte beszámolóját, hogy szeretne visszaadni abból a szeretetből, ami feléjük árad a klub részéről. Büszke arra, hogy a tagság így fogadja. Az egész estét betöltő program keretében először a kormányzó úr ismertette kormányzói programját és elvárásait. Ezt követően beszámoltunk clubunk több, mint 15 éves történetéről és eredményeinkről.
A prezentációk után Kormányzó úr elmondta, hogy fontosnak tartja az olyan maradandó jeleket, mint az emlékjelünk, mert ezek mindenki számára jelzik a létünket. Támogatásáról biztosította az országos cserediák nyelvi verseny Széphalomban történő rendszeres megrendezését.

Az ülés keretében került átadása a PHF Rotary-díj Rudnay Lajos tagtársunk részére. Lajos 2001 óta a club tagja, évek óta hozzájárul jótékonysági akcióink szervezéséhez és lebonyolításához. Folyamatosan, aktívan részt vesz a club életében, szervezi a nemzetközi kapcsolatokat, amit a Paul Harris Fellow Díjjal szerettünk volna elismerni.
Lajos tevékenysége, kiváló hozzáállása integráló erő a klub életében. Gratulálunk a díjhoz!


Az ülésen készült fényképek a képre kattintva tekinthetők meg!



Vissza