TÁMOGATNA?

Szomszédok, barátok, ismerősök… Több, mint 1 2000 000 ember világszerte. Több, mint 50 klub Magyarországon. Köztük a miénk, a Rotary Sátoraljaújhely, amelynek honlapját olvassa. Ha idáig eljutott, akkor bizonyára van önben érdeklődés a jószolgálat, a rászorulóknak való segítségnyújtás iránt. Ismerje meg, hogyan tehet érte, a Rotary klubunkkal együtt.

A legfontosabb tudnivaló, hogy a Rotaryban minden támogatás, minden adomány 100%-ban a rászorulóknak megy. Nincs működési költségünk, nincs bérköltségünk, nincs semmi, ami elvenne a jó célra szánt összegekből.

Amikor elhatározunk egy-egy jótékonysági projektet, akkor azt meghirdetjük Facebook oldalunkon, de előtte megvizsgáljuk, hogy a megvalósítás mennyi munkát, milyen tevékenységeket és pénzforrást igényel.
Ami az önkéntesmunka ráfordítást illeti, abban éppen úgy számolunk klubtagjaink, mint a minket támogatók segítségével. Vannak önkénteseink, akik szabad-idejük egy részét, vagy szaktudásukat ajánlják fel jótékony célokra. Ha ilyen elhivatottságot érez a jószolgálati munkára, akkor kérjük, keressen minket!

Anyagilag is támogathatja jótékonysági projektjeinket. Ha megtetszik Önnek egy-egy akciónk, akkor több formája is van annak, hogy ezt pénzzel is támogathassa. A kapott támogatásokkal elszámolunk – tudni fogja, hogy a támogatását mire használtuk fel.A KÖZJÓÉRT (PRO BONO PUBLICO) ALAPÍTVÁNY-t a Rotary Club Sátoraljaújhely hozta létre. Az alapítás elsődleges célja a klub jószolgálati tevékenységének támogatása. Az Alapítványt a Kuratórium vezeti, amelynek tagjai a klub erre kiválasztott tagjai.

Hivatalos adatok:
név: KÖZJÓÉRT (PRO BONO PUBLICO) ALAPÍTVÁNY
nyilvántartási szám: 05-01-0000605
adószám: 18413067-1-05
az Alapítvány képviselője: Békésiné Dr. Réz Rita

Miért érdemes a ROTARY segítségével adományozni? >>
Beszámolók megtekintése >>